Selecteer een pagina
Ingrediënten
1 reep 85% chocolade
2 el kokosolie
handje ongezouten notenmix

Bereidingstijd
10 minuten

Portie
4 fat bombs

Koolhydraten
6 gram per fat bomb

Chocolade fatbombs

Ben je in de keto wereld beland en zie je overal de fatbombs voorbij komen? En denk je bij jezelf: wat is dat? Nou, ik zal het je even uitleggen. Als je keto doet, mag je fatbombs eten. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladebom gevuld met vet en romige ingrediënten. Waarom? Hierdoor raak je sneller in ketose of blijf je in ketose doordat je vet inname hoog is. Ik vind chocolade fatbombs de hemel op aarde tijdens mijn keto lifestyle. Je kunt het met van alles combineren en ze smakelijk altijd lekker! Houd je van hazelnoot chocolade? Dan is deze fat bomb iets voor jou!

Zo maak je het

Laat de reep chocolade in een pannetje smelten, voeg hier de kokosolie aan toe. Zet het op laag vuur zodat het niet aankoekt. Snijd ondertussen de noten in kleine stukjes met een mes. Voeg deze vervolgens in het pannetje als de chocolade is gesmolten. Pak vervolgens een muffin vorm en schenk de gesmolten chocolade met noten in elk muffinvorm (ik heb er 4 uitgekregen). Leg ze in de diepvries voor een uurtje en dan smullen maar! Tip: probeer het bij één te houden per dag. Hoe moeilijk het ook is!

Nog meer ketoproof recepten ontvangen?

Ben je beland in de keto wereld en wil je er nog meer over weten? Weekmenu’s met boodschappenlijst, een voedingslijst wat je allemaal mag eten en nog veel meer? Koop dan hier de Keto Guide voor maar € 19,99. Er staat alles in wat je moet weten over het ketogeen dieet, een 12 weken voedingsschema, een weight loss tracker, tips om het ketogeen dieet vol te houden én hoe je kunt beginnen! Al meer dan 5.000 klanten gingen je voor. Wekelijks stromen de positieve succesverhalen binnen. Dus, ben jij klaar voor een nieuwe healthy lifestyle? Bestel hem dan hier.