Selecteer een pagina
Ingrediënten
1 tl (oplos)koffie
scheutje slagroom (ongeklopt)
1/3 glas soja barista melk
2/3 koud water

Optioneel: ijsklontjes

Bereidingstijd
5 minuten

Portie
1

Koolhydraten
2 gram

Keto ijskoffie

Met dit weer heb je natuurlijk geen zin in een warme kop koffie. Maar als je net zo’n koffielover als ik ben, kun je ook niet zonder! Deze keto ijskoffie is ideaal voor dit warm weer, heerlijk en gevuld met cafeïne die je helpt om de dag door te komen. Door de ingrediënten smaakt de ijskoffie lekker romig en zoet. En helemaal ketoproof! That’s what we want, right?

Zo maak je de keto ijskoffie

Pak jouw lievelingsmok voor de ijskoffie! Of een groot glas. Doe een schepje (oplos)koffie in de mok, vul het een kwart met koud water en meng even goed door met een lepel. Voeg vervolgens de soja barista melk en het slagroom er aan toe. Roeren en smullen maar! Optioneel: ijsklontjes toevoegen of nog even een half uur in de ijskast om het nog extra koud te maken.

Nog meer ketoproof recepten ontvangen?

Ben je beland in de keto wereld en wil je er nog meer over weten? Weekmenu’s met boodschappenlijst, een voedingslijst wat je allemaal mag eten en nog veel meer? Koop dan hier de Keto Guide voor maar € 19,99. Er staat alles in wat je moet weten over het ketogeen dieet, een 12 weken voedingsschema, een weight loss tracker, tips om het ketogeen dieet vol te houden én hoe je kunt beginnen! Al meer dan 5.000 klanten gingen je voor. Wekelijks stromen de positieve succesverhalen binnen. Dus, ben jij klaar voor een nieuwe healthy lifestyle? Bestel hem dan hier.