Selecteer een pagina
Ingrediënten
65 gram ongezoet pindakaas
1 ei
3 eetlepels stevia of andere keto proof sweetener

Bereidingstijd
20 minuten

Portie
9 koekjes

Koolhydraten
1,3 gram per koekje

I loooove cookies! En met deze gezonde variant kun je ketoproof koekjes eten ZONDER schuldgevoel. What do we want more? Ze zijn makkelijk en snel klaar én helemaal niet droog zoals vele healthy varianten van koekjes wel zijn. Dus wil je weten hoe je deze makkelijke en snelle koekjes klaarmaakt? Lees dan vooral verder.

Zo maak je het

In deze vlog laat ik jullie zien hoe je de koekjes maakt. Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de ingrediënten in een kom met een grote houten lepel. Roer goed totdat alles een geheel is. Leg bakpapier over het rooster van de oven en kneed van de ingrediënten bolletjes. Verspreid de bolletjes op het bakpapier. Duw de bolletjes vervolgens aan met een vork zodat ze platter worden. Zet in de oven en laat ze vervolgens 12-15 minuten in de oven bakken. Wacht nog even met smullen nadat de oven piept. Laat nog even afkoelen 5-10 minuten. Daarna kun je lekker proeven!

Ben je ook helemaal gek op keto proof recepten en zou je graag iets meer willen weten over het ketogeen dieet? Speciaal voor jou heb ik een Keto Guide geschreven waarin je alle informatie over het ketogeen dieet in terug kunt vinden. En dat is niet alles: de guide is gevuld met een boodschappen- en voedingslijst, een 12 weken voedingsschema en heerlijke én simpele recepten! Begin vandaag nog aan je nieuwe healthy lifestyle en bestel De Keto Guide  hier!