Selecteer een pagina
Ingrediënten
3 eieren
1 el mascarpone
1 tl bakpoeder
1 el kokosolie
1 el kokosmeel
snufje kaneel
handje blauwe bessen
handje aardbeien

Bereidingstijd
20 minuten

Portie
1

Koolhydraten
9 gram

Who doesn’t love pancakes? Als ik een lange dag tegemoet ga, dan kies ik liever voor pannenkoeken in de ochtend. Ze zijn vullend en heerlijk! Ik kan er weer even tegenaan zonder tussendoortjes tot aan de lunch. Tevens zijn deze kokos pannenkoeken voor zowel ontbijt als lunch te eten!

Zo maak je het

Blend de eieren, mascarpone, bakpoeder, kokosmeel en kaneel in de blender. Verwarm ondertussen een kleine pan en laat hier een theelepel kokosolie in smelten. Laat de ingrediënten 5 minuten staan na het blenden. Maak vervolgens met de ingrediënten pannenkoeken in de pan. Draai ze om als ze bruin gekleurd zijn. Leg vervolgens op een bordje en garneer met blauwe bessen en aardbeien. Smakelijk!

Ben je ook helemaal gek op keto proof recepten en zou je graag iets meer willen weten over het ketogeen dieet? Speciaal voor jou heb ik een Keto Guide geschreven waarin je alle informatie over het ketogeen dieet in terug kunt vinden. En dat is niet alles: de guide is gevuld met een boodschappen- en voedingslijst, een 12 weken voedingsschema en heerlijke én simpele recepten! Begin vandaag nog aan je nieuwe healthy lifestyle en bestel De Keto Guide  hier!